ITÄ-PORIN APTEEKKI|Herralahdenraitti 5, 28360 Pori
|Puh. 02 646 1431|Avoinna ma-pe 9-17, la-su suljettu

Yritys

Kuvia

Yritys

Yrityksemme

Porin Asema-apteekki on palvellut niin porilaisia kuin ympäristöpaikkakuntien asukkaita linja-autoaseman liepeillä jo yli 60 vuoden ajan. Kun saavuin apteekkariksi kotikaupunkiini Poriin 2016 vuoden alussa, eräs iäkäs porilainen herra tuli tervehtimään ja kertoi, että olen nyt neljäs apteekkari kenen kanssa hän asioi. Tuntui hyvältä kuulla, että Asema-apteekki ja sen henkilökunta on omalla palvelullaan ansainnut sellaisen luottamuksen, että asiakkaamme palaavat meille kerta toisensa jälkeen ja jopa vuosikymmenien ajan.

Asema-apteekki on matalan kynnyksen ja luonnikkaan palvelun apteekki, jossa kuka tahansa voi poiketa kysymään apua ja neuvoa niin lääkkeisiin, terveyteen kuin hyvinvointiinkin liittyvissä asioissa. Nykyinen sijaintimme Terveystalon Lääkäritalon toimipisteen alakerrassa tekee mahdolliseksi vaivattoman apteekkiasioinnin. Lääkärissä käynnin yhteydessä lääkkeet saa heti mukaansa alakerran apteekista.

Asema-apteekin sivutoimipiste, Itä-Porin apteekki, on kesän 2017 aikana muuttanut Sampolan liikekeskuksen purkutöiden alta uusiin avariin tiloihin Askokylään Itä-Porin lähipalvelukeskuksen viereen. Iso parkkipaikka tekee asioinnista helppoa myös autoilijoille.

Tuotevalikoimamme on suunniteltu palvelemaan myös naapurin eläinlääkäripalveluita käyttäviä lemmikkien omistajia.

Asema-apteekki ja sen ammattitaitoinen henkilökunta tekee työtä osana terveydenhuoltoa, jotta asiakkaittemme lääkehoito onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla. Tarkistamme reseptilääkkeiden yhteisvaikutukset, annamme neuvoja niin lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön kuin lääkekustannusten hallintaan, kerromme itsehoitolääkkeiden käytöstä eri oireiden hoitoon ja ohjaamme tarvittaessa lääkäriin, jos itsehoito ei ole sopiva vaihtoehto.

Autamme sairaanhoitotarvikkeiden ja apteekkikosmetiikkatuotteiden valinnassa.

Tarjoamme laajan valikoiman lääkehoidon turvallista toteuttamista helpottavia palveluita, joista esimerkkinä lääkkeiden koneellinen annosjakelu ja lääkehoidon arviointi. Tuomme myös lääkkeet suoraan kotiin, jos apteekissa asioiminen on hankalaa. Lisää tietoa palveluistamme löydän kotisivuiltamme.

Tervetuloa luonnikkaan palvelun Asema-apteekkiin ja Itä-Porin apteekkiin.

Ota meihin yhteyttä ja tiedustele lisää